Image
Scroll to Top

To Top

Reflexion

Installation

Mai 2013 – Lyon, France

Production – Nicolas Paolozzi

 

Composée d’une source lumineuse et d’un miroir sphérique, l’installation est conçue pour être placée au centre d’un grand espace. Les faisceaux lumineux matérialisés sont re-orientés par le dôme, ils traversent l’ensemble de l’espace et en définissent les limites. Il s’agit d’un dispositif minimal capable de matérialiser et transformer la profondeur et les limites de son environnement.

-

Consisting of a luminous source and a spherical mirror, the installation is designed to be placed in the center of a large space. The beams of light are reorientated by the dome, they cross the whole space and define it’s limits. It is a minimal device capable of redefining and transforming the depth and the limits of any given environment.

Submit a Comment